Door Categorieën: Blogs

Het kiezen van zonnepanelen is een slimme stap richting duurzaamheid en energiebesparing. Echter, de kwaliteit van de zonnepanelen en de installatie is cruciaal voor de prestaties en levensduur van uw systeem. Bij Easy Energy Zonnepanelen begrijpen we dit als geen ander. We willen u graag informeren over waarom het kiezen voor hoogwaardige materialen en vakmanschap zo belangrijk is.

Kwaliteit van de materialen

De keuze voor hoogwaardige materialen is essentieel voor de efficiëntie en levensduur van uw zonnepaneelsysteem. Wij gebruiken Nederlandse Denim panelen die een garantie van 30 jaar bieden. Dit betekent dat u verzekerd bent van een lange levensduur en betrouwbare prestaties. Voor de omvormers, die de opgewekte gelijkstroom omzetten naar bruikbare wisselstroom, kiezen wij voor Growatt voor centrale omvormers (met 10 jaar garantie) en Enphase voor micro omvormers (met 25 jaar garantie). Beide merken staan bekend als marktleiders vanwege hun betrouwbaarheid en innovatieve technologie.

Onzichtbare maar cruciale onderdelen

Vaak wordt er bij zonnepanelen vooral gelet op de panelen zelf, maar de onderconstructie is net zo belangrijk. De onderconstructie zorgt ervoor dat de panelen stevig en veilig op uw dak gemonteerd zijn. Wij gebruiken Blubase voor onze onderconstructies, een merk dat bekend staat om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Een goede onderconstructie voorkomt problemen zoals loszittende panelen en schade aan uw dak.

Vakmanschap en professionaliteit

Het installeren van zonnepanelen is een specialistisch vak. Bij Easy Energy werken we alleen met gecertificeerde en ervaren installateurs. Dit garandeert dat uw installatie veilig en correct wordt uitgevoerd. Een slecht geïnstalleerd systeem kan niet alleen minder efficiënt zijn, maar ook gevaarlijke situaties veroorzaken. Door te kiezen voor een professioneel team, investeert u in de veiligheid en de toekomst van uw woning. Bovendien bieden wij als Easy Energy 20 jaar garantie op onze installaties, wat uniek is in vergelijking met onze concurrenten.

InstallQ-certificering

Easy Energy is InstallQ-gecertificeerd, wat betekent dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen en normen die InstallQ stelt. InstallQ is een onafhankelijke certificeringsinstelling die de kwaliteit en veiligheid van technische installaties in Nederland waarborgt. Deze certificering is een garantie dat wij als installateur beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om uw zonnepaneleninstallatie volgens de hoogste standaarden uit te voeren. Hierdoor kunt u met vertrouwen kiezen voor Easy Energy, wetende dat uw installatie in goede handen is.

Vermijd cowboys en beunhazen

In de markt van zonnepanelen zijn er helaas ook partijen die bezuinigen op kwaliteit en vakmanschap. Dit kan resulteren in installaties die niet veilig of duurzaam zijn. Het lijkt misschien aantrekkelijk om te kiezen voor een goedkopere optie, maar uiteindelijk kan dit leiden tot hogere kosten door reparaties, inefficiëntie en een kortere levensduur van uw systeem. Bij Easy Energy geloven we dat een investering in kwaliteit zichzelf altijd terugbetaalt.

Samenvatting

Bij Easy Energy Zonnepanelen kiezen we voor de beste materialen en de meest ervaren vakmensen. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op een systeem dat efficiënt, veilig en duurzaam is. Door te investeren in kwaliteit, verzekert u zichzelf van een zorgeloze toekomst met zonne-energie. Bezoek onze website voor meer informatie en ervaar zelf het verschil dat kwaliteit maakt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder op weg naar een duurzame en energiezuinige toekomst.

Easy Energy B.V.
Sodaweg 6
6049CMHerten
T: +31 85 400 11 77