Zonnepanelen project Echt-Susteren

Ook profiteren van het Zonnepanelen project?

Het project is geopend

0
Inwoners hebben de dakcheck gedaan
0
Koopwoningen met zonnepanelen
0
Elk jaar samen met zijn allen besparen
0
Co2 omgezet in bomen

Echt-Susteren

De interesse van inwoners van Echt-Susteren is gewekt door zonnepanelen, zoals blijkt uit het feit dat al 1.338 koopwoningen profiteren van hun eigen zonne-energie. Er zijn echter nog 2.342 geschikte daken in de gemeente. De kans is dus groot dat ook jouw dak geschikt is. Er zijn tal van voordelen verbonden aan zonnepanelen. Door ze te installeren draag je direct bij aan de energietransitie in Nederland, verhoog je de waarde van je huis en bespaar je op je energierekening.

Met een gemiddelde van 1.108 zonuren per jaar in de gemeente Echt-Susteren kun je eenvoudig een aantrekkelijk rendement behalen. Een dak dat volop in de zon ligt, kan in de gemeente Echt-Susteren jaarlijks tot wel €1.027 aan besparingen opleveren. De inwoners van Echt-Susteren hebben gezamenlijk al €1.529.334 bespaard! Bovendien lever je met zonnepanelen ook een bijdrage aan het milieu. De gemeente heeft al 836.250 kg CO2-uitstoot bespaard, wat gelijkstaat aan het planten van 63.010 bomen. Wil je ook besparen? Doe snel de dakcheck!

Zodra je de dakcheck hebt uitgevoerd, gaat een van onze adviseurs voor je aan de slag. Deze zal je woning beoordelen en samen met jou je wensen en energieverbruik bespreken. Op basis van deze informatie ontvang je vrijblijvend een online offerte met details over het aantal benodigde panelen, de kosten en je totale besparingen. Het hele proces verloopt online, dus lekker makkelijk!

Echt-Susteren | Easy Energy Zonnepanelen

Een geweldig aanbod in Echt-Susteren:

De beste prijs door collectieve inkoop

Door onze zonnepanelenprojecten kopen wij groot in. Daarom altijd de beste deal voor jou.

Benut het EasyEnergy Serviceplan

Jij krijgt 10 jaar garantie, uitgevoerd door onze eigen service teams. Altijd inclusief voorrij- en montagekosten.

De overheid stimuleert zonnepanelen

In Echt betaal je op dit moment 0% btw over de aanschaf van jouw zonnepanelensysteem.

Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Echt kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

Je hebt geen spaargeld nodig

Jouw woning word direct meer waard

Slimmer dan huren!

Zonnepanelen in Echt-Susteren

EasyEnergy heeft onderzoek gedaan naar de geschikte daken in Echt. Huizen met bijvoorbeeld een rieten dak zijn in dit onderzoek niet meegenomen, omdat ze niet geschikt zijn voor zonnepanelen. Uit het onderzoek is gebleken dat er nog 2.342 koopwoningen in Echt-Susteren zijn die geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat betekent dat er nog veel woningen zijn die kunnen profiteren van de voordelen van zonne-energie.

In sommige steden kunnen bepaalde gebieden een beschermd stadsgezicht hebben, wat betekent dat ze een bijzonder cultuurhistorisch karakter hebben. In dergelijke gebieden is het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen, maar hiervoor is wel een vergunning van de gemeente vereist. Gelukkig is dit niet het geval voor de gemeente Echt-Susteren!

Het streven van de gemeente Echt-Susteren is om uiterlijk in 2040 energieneutraal te zijn, wat betekent dat de opgewekte energie gelijk is aan het verbruik. Veel inwoners van Echt-Susteren zijn al actief bezig met deze overgang en stappen over op zonne-energie. EasyEnergy wil graag helpen en zoveel mogelijk zonnepanelen in de gemeente installeren. Op dit moment heeft al 29% van de daken in Echt-Susteren zonnepanelen, wat een grote stap is naar een duurzamere gemeente, maar nog niet voldoende om het doel te bereiken. Wil jij ook meehelpen?