Bekijk hoeveel u kunt besparen!

Vul het formulier in en bekijk of u in aanmerking komt met deze unieke kans!

Profiteer nog tot 15 september van uw korting!

;

Mensen die jou zijn voor gegaan

Joep

5/5

Het proces verliep zonder problemen en binnen twee maanden lagen de panelen keurig geïnstalleerd op mijn schuur. Ik ben zeer content met het resultaat!

Marcel

5/5

De geleverde service heeft me uitermate voldaan. De reactiesnelheid was snel en dit gold eveneens voor de levering. De installatie verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden. Bovendien was de prijs zeer competitief. Uitstekend!

Diana

5/5

Precies zoals overeengekomen, werd het werk uitgevoerd na een heldere uitleg van de geplande taken. Na de installatie en ingebruikname kreeg ik gedetailleerde uitleg en assistentie met de app. Later op de middag ontving ik zelfs telefonische instructies om me aan te melden of wijzigingen door te voeren bij de betreffende instanties.

Ambassadeur | Easy Energy

Onze missie en visie

Wij als Easy Energy zetten ons in voor energieprojecten die bijdragen aan een duurzamere toekomst. Niet alleen voor de huidige samenleving, maar ook voor de volgende generaties. Wij streven naar een toekomst waarin zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie voor iedereen toegankelijk is.

Naast hoogkwalitatieve en veilige zonnepaneelinstallaties besteden wij ook veel aandacht aan een eerlijk en deskundig advies voor al onze projecten. Wij begeleiden van begin tot aan eind, inclusief de nazorg van de installatie en monitoring.

Profiteer nu ook van uw pakket korting! ( en bespaar tot wel €3498,- )