Onze Laadpalen

Laadpalen in combinatie met zonnepaneleninstallaties bieden een waardevolle oplossing voor het benutten van duurzame energie. Door de integratie van slimme laadtechnologieën wordt het energieverbruik geoptimaliseerd, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook kostenefficiënt.

Dit stelt eigenaren van elektrische voertuigen in staat om hun auto’s op te laden met behulp van eigen opgewekte zonne-energie, waardoor de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet wordt verminderd en de CO2-uitstoot wordt verlaagd.

EV HUB | Easy Energy

EVHUB laadpaal

De EVHUB is een hoogwaardige EV-laadbox met een Type 2-aansluiting die geschikt is voor het opladen van elektrische voertuigen. Deze lader heeft een vermogen van 16A (3,7 kW) en kan zowel op één fase als op drie fasen worden gebruikt voor het opladen van uw elektrische auto. Het laadstation is compatibel met alle soorten elektrische auto’s en heeft een stijlvolle zwarte uitvoering.

Met dit laadstation kunt u uw elektrische auto opladen met een maximale stroomsterkte van 3 x 16A (11 kW). Daarnaast is het ook mogelijk om de lader te gebruiken als een eenfasige 16A-lader, met een vermogen van 3,7 kW.

Instelbaar laadvermogen
Met de EVHUB laadpaal kunt u het laadvermogen eenvoudig instellen bij installatie, variërend van 10 tot 16A. Bovendien heeft u de flexibiliteit om de lader zowel op één fase als op drie fasen aan te sluiten. Als u momenteel kiest voor een eenfasige aansluiting, biedt dit laadstation u de mogelijkheid om in de toekomst moeiteloos uit te breiden naar een driefasige aansluiting. Dit zorgt voor extra gemak en aanpassingsvermogen, afhankelijk van uw huidige en toekomstige behoeften.

Ingebouwde kabelhaspel
Een handig kenmerk van de EVHUB laders is de ingebouwde kabelhaspel die naadloos geïntegreerd is in het ontwerp van de lader. Met deze haspel kunt u uw kabel gemakkelijk en netjes ophangen, waardoor deze georganiseerd en opgeruimd blijft. Dit zorgt voor een opgeruimde en geordende laadomgeving, waardoor het gebruik van de lader nog handiger wordt.

Plaatsing van het laadstation
Dit laadstation is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen zonlicht en verschillende weersomstandigheden, waaronder regen en hagel. Mocht wandmontage niet mogelijk zijn, dan is er optioneel de mogelijkheid om het laadstation op een paal te plaatsen. Hierdoor biedt het laadstation flexibiliteit in de installatie, zodat u het kunt aanpassen aan uw specifieke situatie.

Garantie
De garantie is 2 jaar volledige garantie op de laadbox.

Details
Laadvermogen: 1 x 16A (3,7 kW) of 3 x 16A (11 kW)
Start/Stop: Plug-in charge
Laadmethode: Kabel
Kabel lengte: 5m
Stekker type: Type 2
Kleur: zwart

  • Instelbaar laadvermogen

  • Makkelijk in gebruik

  • Geschik voor 1 + 3 fase

  • 2 jaar garantie

EVHUB laadpaal | Easy Energy Zonnepanelen