Over ons | Easy Energy

Over Easy Energy
Nederland

Easy Energy bestaat uit consultants en specialisten met hart voor de zaak . Energiebesparende zonnepanelen(installaties) van kwaliteit met het oog op een duurzamere toekomst staat hoog in ons vaandel.

10000+

Installaties uitgevoerd

10+ jaar

Ervaring in de sector

Ontstaan van 
Easy Energy
Nederland

Easy Energy is opgericht door twee dak- en elektromonteurs. De twee ondernemers besloten de handen ineen te slaan en samen een bedrijf op te richten gericht op het installeren van zonnepanelen. Samen hebben zij alle kennis en kunde gefuseerd en is Easy Energy ontstaan.

Onze missie en visie

Wij als Easy Energy zetten ons in voor energieprojecten die bijdragen aan een duurzamere toekomst. Niet alleen voor de huidige samenleving, maar ook voor de volgende generaties. Wij streven naar een toekomst waarin zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie voor iedereen toegankelijk is.

Naast hoogkwalitatieve en veilige zonnepaneelinstallaties besteden wij ook veel aandacht aan een eerlijk en deskundig advies voor al onze projecten. Wij begeleiden van begin tot aan eind, inclusief de nazorg van de installatie en monitoring.

Over ons | Easy Energy
Easy Energy Meterkast

Waar wij in geloven

 • Integriteit:
  We doen altijd het juiste, ook als niemand meekijkt.

 • Respect:
  We respecteren en waarderen zowel mens als natuur en streven naar een duurzamere toekomst voor ons allemaal

 • Veiligheid:
  We hechten veel waarde aan veilige werkomstandigheden voor onze collega’s, producten en diensten.

 • Samenwerking:
  We werken samen met onze collega’s, klanten en partners om een gezamenlijk doel te bereiken.

 • Excellentie:
  Wij voldoen en overtreffen aan de verwachtingen en werken met volwaardige kwalitatieve producten.

Maatschappelijk 
Verantwoord
Ondernemen

Voor een maatschappelijk verantwoord en duurzamere toekomst slaan Easy Energy, Toon Hermans Huis Roermond en Tophangpotten.nl alle handen ineen.

Easy Energy zet niet alleen zonnepanelen, maar ook al haar klanten en de medemens, in het zonnetje. Met een hechte samenwerking met Tophangpotten worden namelijk leuke hangpotten met mooie bloemen, in een zeer unieke doos, naar alle Easy Energy klanten verstuurd.

Deze doos is uniek, omdat het na ontvangst terug ingeleverd kan worden bij het Toon Hermans Huis in Roermond of andere inleverpunten. Deze kan je vinden via www.tophangpotten.nl/inleverpunten. Voor elk ingeleverde doos wordt een bedrag van €5 gedoneerd aan Toon Hermans Huis Roermond.

De combinatie van duurzaam energie, groen en een beweging die opkomt voor mensen met kanker en hun naasten maakt dit initiatief vanuit elke hoek maatschappelijk verantwoord. Alleen samen maken we onze wereld duurzamer, groener en beter.

Toon Hermans Huis Roermond | Tophangpotten.nl | Easy Energy Zonnepanelen

Contact
Easy Energy

Hoofdkantoor
Westhoven 7
6042 NV Roermond

Magazijn
Sodaweg 6
6049CM Herten
+31 85 400 11 77