Easy Energy Zonnepanelen

Klant ervaringen

Honderden klanten gingen u voor. Bekijk hieronder ervaringen van onze tevreden klanten.

Perfect. Komt afspraken na, wordt netjes te woord gestaan, en snelle levering. Mensen/Monteurs zijn ontzettend vriendelijk, aardig en beleefd. Eerlijk is eerlijk, daar kunnen menige bedrijven zich een voorbeeld aan nemen. Een zeldzaamheid tegenwoordig. Het is dat er geen 6 sterren staan…

06/01/2023

Christel H.

Wij zijn tevreden! Tijdens offertetraject goed te woord gestaan, alle vragen werden beantwoord. Na akkoord binnen 3 weken 10 panelen binnen een halve dag geplaatst. Monteurs vriendelijk, behulpzaam en alles correct en netjes opgeleverd.

05/01/2023

Sonja S.

Prima bedrijf snelle levering en alles conform afspraak en vakbekwame mensen

04/01/2023

Wiek Joosten

Zeer goede service, snelle levering en bij vragen wordt je zeer goed geholpen!

06/01/2023

Monique van B.

Zeer snelle plaatsing zelfs op tweede kerstdag.

05/01/2023

Marnic de J.

Goede service duidelijk informatie, Snelle levering en alles netjes afgewerkt en opgeruimd en binnen een halve dag alles gemonteerd

Jack B.

Mooie/goede panelen, fijn inzicht per paneel via de app. Hele snelle service en installatie door vriendelijk en kundige mensen van EasyEnergy

Marije J.

Briljant, bijzonder snel en vakkundig geleverd. De mannen hebben nog net niet mijn ramen gelapt na de klus, werkelijk niets meer te vinden van afval. Qua vriendelijkheid, snelheid en punctualiteit kunnen veel organisaties wat leren van Easy Energy.

Ruud R.

Mooi op tijd. Snel en netjes gemonteerd. Vriendelijke werknemers. Al met al een zeer prettige ervaring. Een aanrader. Laat de zon maar schijnen.

Frans van R.

Kan niet meer zeggen dan zeer tevreden. Ook de snelle levering en plaatsing top. Kon ook goed je eigen ideeën aangeven en zeker wat betreft de plaatsing van de omvormer. Alles is netjes afgewerkt in één woord keurig. Mijn ervaring gewoon goed en netjes.

Ron R.

Goed advies, goede communicatie en supersnel geholpen. Installatie zelf ook prima verlopen en alles vriendelijk uitgelegd gekregen.

Bryan van B.

Snelle levering en netjes gewerkt. Zeer duidelijk in hun afspraken. Deze komen ze keurig na. Binnen een maand na de offerte lagen de panelen er al op. Ontzettend bedankt!

Roger C.

Levering en montage 2 weken na opdracht. Montage gehele systeem met 14 platen in een halve dag. Een goed op elkaar ingespeelde montageploeg welke netjes afwerkt. Duidelijke uitleg monitoring systeem. Vriendelijke mensen bij Easy Energy. Kortom zeer positief!

Leo P.

Wij zijn super tevreden over onze zonnepanelen. Het hele proces is goed verzorgd. De service was ook heel goed. Afspraken die zijn gemaakt worden nagekomen.

Ciydem M.

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Easy Energy. Komen hun afspraken na, zijn deskundig en staan altijd voor je klaar.

Richard C.

Prima offerte (prijs/kwaliteit). Zeer snelle levering. Vakkundige en zeer vriendelijke monteurs. Beslist een aanrader !

Ton G.

Zeer goede ervaringen met Easy Energy. Goed product, goede installatie en goede service en nazorg. Zeker een aanrader!

Lex G.

Top werk geleverd door de monteurs, kwalitatief, netjes op tijd, mooi afgewerkt en prijs technisch VEEL goedkoper als bij een ander, dikke pluim voor het management en de monteurs.

S. TC

Top service, bedrijf met vriendelijke medewerkers. Easy Energy denkt goed mee en geeft duidelijk en eerlijk advies. Binnen een middag zijn de 10 zonnepanelen geïnstalleerd. Alles netjes afgewerkt.

Joyce S.

Mei 2022 10 panelen laten installeren. Hierbij is goed overleg geweest over het verbruik en de toe te passen panelen. Het legplan is uitgelegd en met welk systeem de panelen op het bitumen dak worden bevestigd. Tevens is de elektrokast door easy energy gemoderniseerd. Het geheel is netjes opgeleverd inclusief uitleg van het systeem en de werking van de app voor monitoring van het systeem. Prima kwaliteit/prijs verhouding: kortom een top bedrijf met verstand van zaken.

RCW de J.

Technisch goede installatie, mooie prijs en goede garantie. Denken goed mee en geven goede informatie. Ook erg vriendelijk. Laat de zon maar schijnen 🙂

Roland de G.

Beste prijs/kwaliteit. Goede service tot in de details afgewerkt de panelen liggen er erg strak bij chapeau en afspraken nagekomen met duidelijke nazorg over de installatie hoe het werkt etc etc..en werkplek netjes achter gelaten . Easyenergy is zeker een aanrader.

Fahri O.

Topservice van A tot Z. Vanaf de aanvraag van de zonnepanelen tot aan de nazorg (na de installatie), hebben wij ons geen enkel moment zorgen hoeven te maken. Wij zijn jullie zeer erkentelijk hiervoor!! […] Het huis was na de installatie weer helemaal schoon, alsof er niets was gebeurd op die dag. Heel fijn dat jullie hebben geholpen bij het aanmelden op het net en de uitleg hoe we zelf kunnen zien wat onze zonnepanelen nu eigenlijk opwekken. Hulde! Nogmaals, dank voor jullie top service!

     

Mach G.

Door Easy Energy Nederland 12 zonnepanelen laten zetten. Binnen enkele uren waren alle panelen secuur en professioneel gemonteerd. Easy Energy Nederland komt zijn afspraken na en werken vertrouwd. Een aanrader en investering voor iedereen die nu lekker kan sparen!

Selim P.

Mei 2020 in totaal 12 panelen laten installeren. Prima prijs en kwaliteit, als afgesproken. Binnen een dag gemonteerd. Alles netjes afgewerkt en schoon achtergelaten.

Ferhat O.

Recent zonnepanelen laten plaatsen. Vlotte en vriendelijke service. Nu al tevreden met wat de panelen opleveren. Dikke duim van ons. Hartelijke groet fam. Smits

Sanne S.

Zeer tevreden. Professioneel bedrijf met kennis van zaken

Dilano J.