In een klik weten wat jij per maand kunt besparen!

1729

Huiseigenaren gingen je voor

Zonnepanelen vanaf 28,- pm!

;

Zonnepanelen zonder investering op je dak

Onze missie:

Ons nobele streven is om iedereen het volledige plezier van de zon te laten ervaren. Wij bieden zonnepanelen zonder enige initiële investering. Op deze manier kunt u uw eigen energie opwekken en direct besparen op uw energierekening. Bovendien, als u meer energie produceert dan u verbruikt, kunt u deze terugleveren aan uw energiemaatschappij en zelfs beloond worden met financiële voordelen. Op deze manier kunt u dagelijks genieten van gratis elektriciteit!

Hoe werkt zonnepanelen zonder investering?

Met onze bijzondere aanpak bereiken we kostenneutraliteit, waarbij je geen initiële investering hoeft te doen. In plaats daarvan betaal je maandelijks een bedrag dat gelijk is aan wat je momenteel aan je energierekening besteedt. Hierdoor blijft je maandelijkse kostenpost onveranderd. Na verloop van tijd zal je energierekening echter dalen naar €0, waardoor je kostenneutraal wordt. Met deze aanpak wordt het evenwicht bereikt.

Een van de voordelen van ons systeem is dat je na 8-9 jaar de zonnepanelen volledig hebt afbetaald. Vanaf dat moment ga je zelfs winst maken! Het grote verschil met het huren van zonnepanelen is dat onze constructie ervoor zorgt dat de zonnepanelen onmiddellijk 100% jouw eigendom zijn. Geen huurkosten, maar volledige eigendom en alle voordelen van zelf opgewekte energie!

Op deze manier bieden we een unieke mogelijkheid om duurzaam en kostenefficiënt te genieten van zonne-energie, terwijl je uiteindelijk profiteert van een volledig eigen zonnestroomsysteem!

Offerte aanvragen zonnepanelen | Easy Energy

Zij gingen al voor gratis stroom:

Heb je nog een vraag?

Dit betekent dat je het bedrag voor de zonnepanelen in termijnen terugbetaalt. Het grote voordeel van het investeren in zonnepanelen zonder directe kosten is dat je doorgaans dezelfde hoeveelheid betaalt als wat je momenteel aan je energieleverancier betaalt. Het heeft dus geen merkbare invloed op je portemonnee! Na afbetaling van de zonnepanelen heb je geen energiekosten meer. In feite begin je nu zelfs geld te besparen!

Een extra voordeel van dit concept is dat de zonnepanelen direct jouw eigendom worden, en je niet vastzit aan een leaseovereenkomst. Je hebt dus volledige controle over je zonnepanelen en kunt optimaal profiteren van de voordelen op de lange termijn.

We krijgen vaak vragen van geïnteresseerden over de optimale plaatsing van zonnepanelen. Het is verrassend hoeveel mogelijkheden er zijn! De meest gebruikelijke locatie voor zonnepanelen is het dak van een woning. Andere geschikte plaatsen zijn onder meer:

  • Bedrijfsdaken
  • Boerderijdaken
  • Speciale palen/houders
  • Op de grond

Om een maximale opbrengst van zonnepanelen te behalen, is het cruciaal om ze in de juiste richting en onder de juiste hoek te plaatsen. De ideale hoek ligt tussen 35 en 40 graden. Het meest optimale is wanneer de zonnepanelen naar het zuiden zijn gericht, zodat ze gedurende de dag zo lang mogelijk van de zon kunnen profiteren.

Hoewel dit de ideale omstandigheden zijn, begrijpen we uit ervaring dat dit in de praktijk bijna nooit volledig haalbaar is. Daarom beoordelen we altijd elke situatie afzonderlijk om de meest geschikte oplossing te vinden!

Absoluut, wij bieden enkel zorgvuldig geteste glas-glas zonnepanelen aan, uitgevoerd in een prachtige triple black kleurstelling. Onze panelen zijn voorzien van TUV-certificering en worden geleverd met een garantie op vermogen en opbrengst van 25 jaar. Ze voldoen volledig aan alle kwaliteitseisen die onze gewaardeerde klanten mogen verwachten.

Zonnepanelen kunnen zowel op een schuin als een plat dak geplaatst worden. Optimaal is een dak op het zuiden met een helling van circa 35 graden. Ook daken naar het oosten en westen leveren nog 90% van het rendement op. Een dak gericht op het noorden is voor zonnepanelen minder zinvol.

Nee, je kunt zonnepanelen zonder vergunning plaatsen. Een uitzondering hierop vormen monumenten en woningen binnen een beschermd dorps- of stadsgezicht.

Het plaatsen van zonnepanelen biedt talrijke voordelen en blijft zeker interessant! Het overstappen op groene energie, het verlagen van de kosten van je energierekening en het verhogen van de waarde van je woning zijn slechts enkele van de vele voordelen.

Dankzij de voortdurende ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen is de gemiddelde prijs de afgelopen jaren aanzienlijk gedaald, waardoor het financieel gezien aantrekkelijker dan ooit is om zonnepanelen te plaatsen.

Hoewel landelijke subsidie voor zonnepanelen helaas niet meer beschikbaar is, is er nog steeds de mogelijkheid voor btw-teruggave na aanschaf. Wij helpen je graag bij het aanvragen van deze teruggave, zodat je nog meer kunt profiteren van de voordelen van zonne-energie!

Het financiële aspect van zonnepanelen hangt af van het tijdstip van de meteropname. Zonnepanelen leveren doorgaans meer energie op tijdens de zomermaanden dan in de winter. Echter, juist in de winter is het stroomverbruik meestal het hoogst.

Als de meteropname in de winter plaatsvindt en je de zonnepanelen al in de voorafgaande zomer hebt laten plaatsen, wordt de in de zomer opgewekte energie niet volledig meegeteld en gaat deze in feite verloren. In dat geval kan het verstandiger zijn om de zonnepanelen al in de winter te laten plaatsen, zodat je de kosten van je energierekening tijdens de wintermaanden kunt verlagen.

Daarnaast is elke situatie uniek en kan de energiebehoefte van een huishouden variëren, vooral als de gezinssamenstelling verandert. Bijvoorbeeld, als je momenteel nog 2 kinderen thuis hebt wonen, zal de energiebehoefte natuurlijk anders zijn dan wanneer de kinderen het huis uit zijn. Daarom komen wij graag langs voor een persoonlijk adviesgesprek, zodat we je precies kunnen bieden wat je nodig hebt, rekening houdend met je specifieke situatie en ook met het oog op de toekomst. Op die manier kunnen we het optimale rendement uit de zonnepanelen halen en jou voorzien van een passende oplossing.

Contactgegevens

Heydweg 7B 6071PT Swalmen
+31 85 400 11 77
contact@easyenergy-nederland.nl
KvK-nummer: 87177803
Btw-idnummer: NL864226664B01